Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 232778

Fizetési módok

FIZETÉSI MÓDOK

 

Utánvéttel

A Bankkártyás fizetés a GLS Hungary értéknövelő szolgáltatása, mely szorosan kapcsolódik a CashService – Utánvétbeszedéshez. A szolgáltatás megrendelésével a Címzett bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál található mobilterminálon keresztül, vagy rendezheti készpénzzel is az ellenértéket.

Az utánvétes csomagoknál jelentkező plusz költségek a GLS-nél:

 • Csomagpont: 1.050 Ft.
 • Házhozszállítás: 1.900 Ft., 50.000 Ft. feletti megrendelésnél ingyenes.

Az összegek bruttóban értendőek.

Csomagkövetés:

https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes

Csomagpontkeresés:

https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

 

Előre utalással

Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy minket választott. Amennyiben rendelése fizetési módjaként a banki előre utalást választotta, úgy a megrendelés ellenértékét az alábbi adatok szerint kérjük átutalni.

Kedvezményezett neve: Best-Master-Clean Kft

Számlavezető bank: OTP Bank

Számlaszám: 11722003-22483922

Közlemény: [Kérem Minden esetben várja meg a megrendelés visszaigazolását, és a proforma-számla számát írja a közleménybe!]

A gyors ügyintézés végett kérjük, hogy a közlemény rovatba mindenképp tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, ennek hiányában az átutalás rögzítése hosszabb időt vehet igénybe. Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek kiszállítását az átutalás megérkezése után kezdjük meg, így a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó. Amennyiben a fizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, keressen minket bizalommal!

 

PayPal rendszeren

Amennyiben már rendelkezik PayPal fiókkal, a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót szükséges megadni a fizetéshez. A fiókjához társított bankkártyával egyenlíthető ki az összeg.

Amennyiben nem rendelkezik PayPal regisztrációval, az alábbi adatokat szükséges megadni, így a PayPal fizetési rendszerét használva tudja kiegyenlíteni vásárlása összegét:

Country

Az ország ahol a bankkártyát kiállították

Card Number

A bankkártya száma

Expires

A bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben

CSC

A kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód

First name

Keresztnév

Last name

Vezetéknév

Address line 1

Cím (utca, házszám, ajtó stb.)

Address line 2

Nem kötelezően kitöltendő mező

City

Város

State / Province / Region

Állam, tartomány, régió (megye)

Postal code

Irányítószám

Phone number

Telefonszám. (formátum pl. +36301234567)

E-mail

Az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás

Password

Jelszó. (Abban az esetben szükséges megadni, ha regisztrálni szeretne.)

Confirm password

Jelszó megerősítése

Agree & Continue

Jóváhagyás

További információk, és PayPal regisztráció: www.paypal.com

Bankkártya (SimplePay)

A webáruházunkban a megrendelés értékét kényelmesen, online fizetés útján, bankkártyával fizetheti ki. Az online fizetés a SimplePay szoltáltatáson keresztül történik.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro.

A vásárlóknak nem küldünk ki olyan emailt, amelyben bankkártya adatai megadására kérjük, vagy a fizetést hagyományos átutalással egy bankszámlaszámra teljesíthetik! 

Egészségpénztári kártyával történő fizetés: Jelenleg nem áll rendelkezésre.

Online bankkártyás fizetési felületünkhöz a kártyaelfogadást az OTP Mobil Kft. biztosítja a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetőoldalán keresztül. A bankkártyás fizetéskor átirányítjuk Önt a SimplePay fizetési felületére. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. Az internetes fizetés közben a bankkártya adatokat megadva jut el a megrendelés kifizetéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnek.

Minden tranzakció biztonságos és kódolt csatornán kerül lebonyolításra. A tenmag.hu weboldala bankkártya információkat nem tárol. A vásárlás a fizetési szolgáltató weboldalán történik, a fizetés végezetével a rendszer automatikusan visszairányítja webáruházunkba. A Simple Pay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel tőle független és védett oldal. A SimplePay szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban Önt külön díj nem terheli. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni. Kérjük ellenőrizze, hogy Ön beállította már a bankkártyájához az internetes biztonsági kódot.

A fizetés lépései a következők: 

A vásárló a webáruházban kiválasztja a vásárolni kívánt terméket és kosárba teszi, majd a rendelési folyamaton véglegesíti a megrendelését. A fizetés kétlépcsős hitelesítéssel történik, maximális biztonságban.

Melyek a tranzakció lépései? 

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. Az Ön kártya szolgáltatója push üzenetet küld mobiltelefonjára a fizetés megerősítésére és jóváhagyására. Jóváhagyást követően elfogadásra kerül a tranzakció és visszairányítjuk a weboldalra.

Amennyiben nem használ mobilbankot, akkor írja be az Ön által korábban rögzített internetes vásárlási jelszavát.

 • OTP Bank = Telekód
 • K&H Bank = internetes vásárlási jelszó
 • Erste Bank = netbank jelszó
 • UniCredit = Telefonbank PIN-kód
 • Takarékbank = iPIN
 • MKB Bank = Online PIN-kód
 • Budapest Bank = internetes vásárlási jelszó
 • GRÁNIT Bank = online vásárlási jelszó
 • MagNet Bank = Internetes vásárlási kód

Majd adja meg az SMS-ben kapott, 6 számjegyű kódot.

A jóváhagyást követően megtörténik a fizetés, melynek eredményéről Ön e-mail útján is megerősítést kap a SimplePay rendszerén keresztül is és visszairányítjuk a weboldalra.

A megrendelés elküldését megelőzően a Vásárlónak ezen a felületen a jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia a jelen ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, majd pedig a „Rendelés elküldése” gombra kattintva küldheti el a megrendelését.

A rendelés feladása tehát a „Rendelés elküldése” gombra kattintással történik, ami a Vásárló részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A SimplePay rendszer a vevő kártyája adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá. A „Vásárlás befejezése” gombra történő kattintással a vásárló elfogadja a SimplePay ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát.

Az OTP Mobil Kft. a vevő által megadott kártya adatokkal banki engedélyeztetésre (un. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, a vevő kártyáját a vevő bankja zárolja/megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.

Az OTP Mobil Kft. e-mailben visszaigazolja a sikeres vásárlást a vevőnek, így a MINDENSÉG Kft. felé fennálló fizetési kötelezettségét teljesítette és ez alapján a MINDENSÉG Kft. teljesíti a megrendelését.

Minden megrendelés egy egyedi megrendelés számmal azonosítható. 

*A SimplePay által biztosított fizetési szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni. Az igénybevétel során magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SimplePay szolgálatás Általános Szerződési feltételekben (ÁSZF) foglaltakat és a banki tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

Az OTP SimplePay fizetési megoldásról bővebben a SimplePay fizetési tájékoztatójában olvashat.

További információk: https://simplepay.hu/vasarloknak/


-------------------------------------------------------------------------

Ügyfélszolgálat: (23) 232-778, E-mail: bestmastercleankft@bestmastercleankft.hu