Lúg és saválló permetezők, vegyszerszórók

                                                             

Kwazar Corporation Sp. z o. o. az egyik vezető műanyag-feldolgozó és Lengyelország egyik vezető permetező gyártója. A hatalmas gyártási lehetőségeket kínáló modern géppark azt jelenti, hogy a Kwazar nemcsak saját termékek előállítását, hanem egy hatalmas lehetőségekkel rendelkező műanyag-feldolgozó platformot is kínál.

A kiterjedt forgalmazási hálózatnak köszönhetően a Kwazar márkanéven gyártott termékek ma világszerte mintegy 100 országot érnek el, ideértve a Algéria, Anglia, Ausztria, Fehéroroszország, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Arab Emírségek, Észtország, Franciaország, Spanyolország, Hollandia, Kanada, Kolumbia, Dél-Korea, Litvánia, Lettország, Mexikó, Madagaszkár, Németország, Oroszország, Románia, Szerbia felé , Szlovákiában, Svédországban, Ukrajnában, valamint az Egyesült Államokban és Olaszországban.

                                                     

Az autóápolási anyagok között veszélyes vegyszerekkel is találkozhat, ezért nem árt gondoskodni a megfelelő védelemről. Egy praktikus lúg- és saválló vegyszerszóróval kényelmesen és balesetmentesen viheti fel az anyagokat a kezelni kívánt felületre. Termékeink között magán és ipari célra szánt árucikkeket is talál, többféle kivitelben és kapacitással. Rendeljen nagy mennyiségben kedvezménnyel!

Best-Master-Clean Kft az általa forgalmazott, Kwazar termékekre 1 év szervízgaranciát vállal!Kizárólag rendeltetés szerű használatból eredő kopás és elhasználódás esetén!A termék erdetét számlával igazolni kell!