Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 232778

Blog

Üdvözli Önt a Jarmu-Tisztitas.hu, ahol a prémium minőségű autóápolási termékek és professzionális takarítógépek széles választékát kínáljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket az Orion cég gyártja Lengyelországban, garantálva ezzel a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

Termékpalettánk különböző kiszerelésekben elérhető - legyen szó 750 ml, 1 L, 5 L, 20 L vagy akár 25 Kg-os csomagolásokról. Minden, ami az otthoni vagy professzionális autóápoláshoz szükséges, megtalálható nálunk. Kínálatunkban szerepelnek a magas teljesítményű porszívók, kárpittisztítógépek, valamint az ezekhez szükséges kiegészítők, mint például porszívócsövek, szívófejek és csatlakozók, rendkívül kedvező áron.

A Best-Master-Clean Kft. által üzemeltetett webáruházunkban könnyedén böngészhet és vásárolhat online. Emellett, szeretettel várjuk üzletünkben személyes vásárlásra is, amely Budaörsön, a Kamaraerdei út 11 alatt található. Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a 06 23 232 778 -as telefonszámon.

Látogasson el a jarmu-tisztitas.hu oldalra, és ismerje meg prémium autóápolási termékeinket, valamint a professzionális takarításhoz szükséges eszközeinket, amelyekkel autója mindig tiszta és ragyogó lesz.