Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 232778

Lúg és saválló permetezők

A Technikai kézi permetezők erős vegyszerek porlasztására, szórására szolgálnak. Ezeket az eszközöket olyan otthonokba, autómosókba, építőiparba, kórházba, élelmiszeriparba ajánljuk ahol fertőtlenítő készítményeket is használnak.  

Az autóápolási anyagok között veszélyes vegyszerekkel is találkozhat, ezért nem árt gondoskodni a megfelelő védelemről. Egy praktikus lúg- és saválló vegyszerszóróval kényelmesen és balesetmentesen viheti fel az anyagokat a kezelni kívánt felületre. Termékeink között magán és ipari célra szánt árucikkeket is talál, többféle kivitelben és kapacitással. Rendeljen nagyobb mennyiségben kedvezménnyel!

A Best-Master-Clean Kft. az általa forgalmazott, Kwazar termékekre 1 év szervízgaranciát vállal! Kizárólag rendeltetés szerű használatból eredő kopás és elhasználódás esetén! A termék erdetét számlával igazolni kell!

 

Videók a termékekről és javításukról...

A permetezők olyan eszközök, amelyeket nagy funkcionalitás jellemez, ezért széles körben elterjednek. Noha főként a kertészkedéshez kapcsolódnak, otthon és sok más iparágban is használhatóak. A technikai kézi permetezők kissé eltérnek a szokásos permetezőgépektől, mert erős vegyszerek porlasztására, szórására szolgálnak. Ezeket az eszközöket olyan otthonokba, autómosókba, építőiparba, kórházba, élelmiszeriparba ajánljuk ahol fertőtlenítő készítményeket használnak.

Kézi permetezőgép - univerzális megoldás számos ipar számára

Kínálatunk olyan termékeket tartalmaz, amelyek kapacitásukban és a készítmények szórásának módjában különböznek egymástól. Közös jellemzőjük az erős vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség, mert minden kézi permetező speciális műanyagból készül. Ennek köszönhetően nem áll fenn annak veszélye, hogy a tartály megsérül vegyi anyagok hatására, vagy megváltoztatja a felhasznált készítmények tulajdonságait. A kézi permetezők számos funkcionális megoldással vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a munkát és lehetővé teszik a vegyszerek pontos adagolását. A webáruházunk jelenlegi kínálata kézi permetezőgépeket tartalmaz:

a készítmények helyszíni alkalmazása,

savas szerek alkalmazása,

oldószerek alkalmazása,
tisztítószerek forgalmazása,
lúgos szerek használata,
habosítószerek alkalmazása.


A kézi permetezőgép sok iparágban működik, például az iparban, az autóiparban és a takarításban. Sőt, vannak olyan modelljeink, amelyeket az élelmiszeriparnak szánunk, olyan anyagok használata miatt, amelyek nem léphetnek kölcsönhatásba a permetező eszközzel. Kínálunk különböző tartály kapacitású kerti permetezőket is.

Műszaki kézi permetezők
A permetezőgépek közel 10 éve  forgalmazójaként garantálni tudjuk a termékek legmagasabb minőségét. Kézi permetezőink kényelmesen használhatók, és az egyes modellek kézi, impulzusos vagy nyomású adagolóval vannak felszerelve. Ezenkívül nem csak kompakt, kis kapacitású kézi permetezőgépekkel rendelkezünk, hanem hátra és vállra vehető típusokkal is.