Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 232778

Mercury PRO+ super kék 1L általános kézi permetező
Mercury PRO+ super kék 1L általános kézi permetező

2 800 Ft
nettó 2 205 Ft

Mercury PRO+ super kék 1L általános kézi permetező

Mercury PRO+ super kék 1L általános kézi permetező

stabilizáló talppal vannak felszerelve, amely a tartály és a föld közötti szigetelésként is működik. A stabilizáló alap az alátét színes jelölésére is használható a termékek használatától függően, például a tisztítózónák stb. A permetező tartálya folyadékszint-sínnel van felszerelve. 360°-os permetezők rugalmas (szilikon) szívócsövet és folyadéktelítettségi szűrőt használnak, hogy a permetező minden helyzetben és a tartályban lévő minimális folyadékmennyiséggel működjön. Ideálisak a nehezen hozzáférhető területeken történő munkavégzéshez.

 

A Mercury Pro+ permetezőgépek ideálisak autómosáshoz és tisztításhoz, garázsban vagy otthoni használatra. A Mercury Pro+ permetezőgépek termékcsaládját kis és közepes méretű területek vegyszeres kezelésére tervezték. Az egyedülálló kettős működésű szivattyú kialakítása lehetővé teszi, hogy a vegyi anyagokat a szivattyúkar megnyomásával és elengedésével is fel lehessen hordani. Ez a kialakítás hatékonyabbá teszi a Mercury Pro+ permetezőt, mint a hagyományos egyfúvókás permetezőgépek.

 2 800 Ft
nettó 2 205 Ft
Részletek

Állítható fúvókával van felszerelve, amely megkönnyíti a folyadék porlasztásának kívánt fokának beállítását a folyamatos áramláshoz. A folyadék permetezése nagyon hatékony, és nem keletkeznek nagy cseppek, ami biztosítja a folyadék egyenletes felhordását. A mosórendszer másik előnye a ml-es skálával ellátott tartós tartály. A Pro+ termékcsalád többi termékéhez hasonlóan a Mercury Pro+ szórófejek is Viton tömítéseket használnak. A Mercury Pro+ permetezőgépeket a savas és lúgos folyadékokkal szembeni fokozott ellenállás jellemzi.

Adatok
Gyártó
Kwazar
Cikkszám
MPRO1
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Hasonló termékek