Polimer bevonatok önkiszolgáló rendszerekbe

   

Azt szeretné, hogy járműve ugyanolyan jól nézzen ki, mint a vásárlás napján?

Tehát gondosan és rendszeresen mossa, és néhány hónaponként új viaszt visz fel. De erőfeszítései ellenére mosás nyomok, karcolások és foltok kezdenek megjelenni a jármű külsején?

A vízfoltok, a szennyeződések és a piszok egy alapos mosás után is meglátszanak az autóján? 


Mi lenne, ha lenne olyan termék, amely megváltoztathatja ezt, egy olyan termék, amely védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és megkönnyíti autójának mosását, és extra csillogást kölcsönöz járművének!


Jó hírem van!

Ezt a termékcsaládot a CARALUX hozta forgalomba és három egymásra épülő termékből áll!

Polimer Defensive FOAM


Kiváló habzóképességű, felületaktív tisztítószer. Vastag nedves hab réteget képez a felületen elősegítve a letapadt szennyeződések kíméletes tisztítását és ezzel megalapozza a következő termék hatásának növelését

Polimer Defensive OVE   folyadék felhasználású rendszerekbe.


Koncentrált hatóanyag tartalmú előmosó vegyszer ami nem csak jól tisztít de polimer tartalmának köszönhetően előkészíti a felületet a következő Finis réteg tapadásához.

Polimer Defensive FOLTO P   por felhasználású rendszerekbe.


Koncentrált hatóanyag tartalmú előmosó vegyszer, por formában. A ONE termékünkkel egyenértékű tisztítóhatással. Ami nem csak jól tisztít de polimer tartalmának köszönhetően előkészíti a felületet a következő Finis réteg tapadásához.

Polimer Defensive FINISH


A termékcsalád utolsó befejező terméke a PD FINISH a kiválóan megtisztított felület készen áll a befejező réteg fogadására. Lezárja a mikrokarcok nyitott felületét feltöltve azokat folyékony polimerel. Ezzel védelmet és üveges csillogást kölcsönözve járművének!
De mielőtt vásárlási döntést hozna, fontos, hogy tisztázza a tényeket. Ha bármit is olvasott online a polimer bevonatokról, találkozhatott egymással versengő állításokkal. Egyrészt a gyártók figyelemfelkeltő ígéreteket tettek a polimer bevonatok teljesítményével kapcsolatban. Másrészt, az autós kommentelők tapasztalataikat osztották meg.
Töltsünk egy kis időt a probléma tisztázásával. Mi az igazság az autóiparban? Mi is a Polimer bevonat? Milyen előnyökkel jár? Mik a korlátai? Mi lesz a legjobb a járművéhez?

Mi az a Polimer bevonat?
A Polimer bevonat egy folyékony anyag, amelyet kézzel, szóró vagy habosító eszköz segítségével visznek fel a jármű külsejére. A bevonat kémiailag kötődik a jármű gyári fényezéséhez, védőréteget hozva létre.
A Polimer bevonat nem helyettesíti a festékvédő fóliát , amely átfogóbb védelmet nyújt. Inkább egy prémium viasz alternatíva . ? A polimer bevonat állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű fényezésével, ami azt jelenti, hogy ha nem mossa le erősen lúgos 10 Ph feletti tisztítószerrel akkor ez a bevonat a következő kezelésig (Mosásig) védelmet nyújt a fényezett, és műanyag felületeknek. Nem mellesleg, az autójának extra fényt is kölcsönöz!
“Olyan mintha üveggel öntötték volna le.”

Mit csinál a Polimer bevonat?


Röviden: a polimer bevonat extra védelmet nyújt az autó külsejének, és viszonylag minimális karbantartással segít újszerűnek megőrizni. A bevonat ezt az eredményt úgy éri el, hogy ellenállóbbá és könnyebben tisztíthatóvá teszi járművét. Itt vannak a fő előnyök:

Védelem az UV sugárzástól / oxidációtól


Ha egy járművet gyakran napfénynek tesznek ki, a festék oxidálódni kezd, ami elhalványult és kifakult festéket eredményez. Egy mosás és a bevonat védi a jármű festékét a nap ultraibolya sugaraitól, ezáltal csökkentve az oxidáció mértékét.
Védelem vegyi foltok és maratás ellen
További veszélyt jelent az autóra a természetesen savas szennyeződések által okozott kémiai hatás. Kémiailag ellenálló felület létrehozásával a polimer bevonat megakadályozhatja, hogy egyes szennyeződések a jármű fényezéséhez tapadjanak. Ennek eredményeként járműve jobban ellenáll a környezeti hatásoknak, rovar nyomoknak és madárürüléknek, feltéve, hogy a szennyező anyagot időben eltávolítják.
Könnyű tisztítás


A polimer bevonat egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami fantasztikus módon taszítja a vizet. Ha egy jármű hidrofób polimer bevonattal rendelkezik, a víz gyöngyözik a felületen és könnyebben lecsúszik. Ez azt jelenti, hogy a sár és a piszok nehezebben kötődik a jármű fényezéséhez, és amikor autóját mossa, a szennyeződések kevesebb erőfeszítéssel eltávolíthatók.


Fokozott fényesség
Ha azt akarja, hogy a fényezés extra fényes legyen, akkor használja a CARALUX PD termékcsaládot. A jó polimer bevonat javítja autója fényezésének fényvisszaverő tulajdonságait, növelve a festék mélységét és tisztaságát.


Mint már az elején elmondtuk, a polimer bevonat hozzáadott védelmet nyújt a járművének.

Nézet:
Sorrend: