Bemutatkozunk

Bemutatkozunk
2021.02.16 18:50
Mezso
Mezso

A jarmu-tisztitas.hu webáruházat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy minőségi termékeket kínáljunk elérhető áron, minden autó tisztítással foglalkozó szakembernek, ill. az autókat kedvelő hobbi felhasználónak.
Kínálatunk egy része az autómosót és autókozmetikát üzemeltetőknek szól, legyen szó önkiszolgáló autómosóról, kamion mosóról vagy kézi autómosóról. Ezen szakemberek és tulajdonosok, üzemeltetők igényeit szolgáljuk ki a nagy kiszerelésű, 25 kg-os és mennyiségi kedvezménnyel kínált termékeinkkel. A szakmai felhasználásra ajánljuk azon termékeinket, melyek elengedhetetlenek egy önkiszolgáló autómosó vagy egy kamionmosó üzemeltetéséhez. Magasnyomású mosóberendezések, magasnyomású szivattyúk, szivattyúk alkatrészei. Továbbá olyan kopó alkatrészek, mint a forgó csatlakozók, magasnyomású tömlők, magasnyomású pisztolyok. Ezen alkatrészeket megtalálják az áruház menüjében.

Amennyiben közvetlen segítségre van szüksége, kérem hívja ezt a számot: Hétfőtől-Péntekig 09:00-17:00-ig 06 20 395 0445.

Kínálatunk gerincét a CARALUX termékcsalád magas minőségű vegyszerei és ápoló termékei adják. A kínálat széleskörű: Autósamponok,előmosó és bogár illetve motormosó vegyszerek, aktív habok, külső és belső ápolószerek, ragasztó és rágógumi eltávolító termékek, savas és lúgos felnitisztító anyagok, porsampon, felület konzerváló viaszok és száradás elősegítő koncentrátumok.
Kínálatunk minden autómosó technológiába alkalmazható: önkiszolgáló autómosók, kamion mosók, kézi autómosók igényeit is ki tudjuk szolgálni. A kiszerelések tekintetében is alkalmazkodtunk a felhasználói igényekhez: 1 kg, 5 kg, 25 kg kiszerelésben kínáljuk termékeinket. Nagyobb mennyiségű vásárlás esetén raklapos kiszerelésben is tudunk értékesíteni. A nagyobb, több kannás megrendelések esetén kedvezményes, egyedi árajánlatot készítünk. Saját szállító járművekkel rugalmasan tudjuk bonyolítani a szállítást. Más esetekben futárszolgálat végzi a rendelések kézbesítését.
Kínálatunk másik része azoknak az autótisztítást és autókozmetikát kedvelő vásárlóinknak szól, akik velünk hasonlóan szeretik az autókat ragyogó állapotában látni. A kiszerelések tekintetében nekik az 1 Kg-os kiszerelések az ideálisak. Ezek a készítmények tömény koncentrátumok, de a termékleírás és a higítási arányok betartásával biztonságosan használhatóak. Amennyiben segítségre van szüksége termékeinkkel vagy a felhasználással kapcsolatban keressen minket a fent megadott telefonszámon.
Az elmúlt több, mint 20 évben jármű tisztítással foglalkoztunk, vagy az ilyen profilú vállalkozásokat szolgáltuk ki. Ez idő alatt nem csak széleskörű szakmai tapasztalatot szereztünk, de jól kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, minden ma piacon lévő gyártó és forgalmazó cég kínálatához hozzáférünk és ezeket kedvező áron tudjuk biztosítani partnereinknek. A kedvező árak és mennyiségi kedvezmények megszerzéséhez váljon partnerünkké! Vásárolja termékeinket rendszeresen és mi kedvező beszerzési árakat biztosítunk Önnek vagy a cégének.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu