...én nem szeretem a színes habokat, inkább mutatok valami jobbat!

...én nem szeretem a színes habokat, inkább mutatok valami jobbat!
2021.02.16 19:25
Mezso
Mezso

8-9 évvel ezelőtt találkoztam először olyan aktívhabbal, ami nem fehér, hanem színes volt!

 

Egy csoda volt, de hamar rájöttünk, hogy ez egy olyan termék, amit nehéz lesz használni. Nehéz, mert amire ráment azt megszínezte. A kezünket a ruhánkat a keverő edényeket és a habosító eszközeinket. Rövid használat után a sarokba állítottuk a bűnöst, és ott is maradt. Évek múlva, azaz most azt tapasztalom, hogy mindenki ezt használja. Az alap motiváció a különbözőség elérése, adjunk többet, mint a konkurencia... De valóban többet adunk? Vagy csak valamit, amit jó lefotózni, és fellőni az instára. A munkám során mindig, amikor valamit értékesítek, van egy kérdés, ami nem hagy nyugodni... Van -e valami általam hozzáadott érték, amitől jobb vagy több lesz a termék!? Szerencsére ebben az esetben is az igen a válasz! Ne csak illúziót adjunk el! Inkább egy olyan terméket, ami védelmet és esztétikai élményt egyaránt nyújt a felhasználónak. Ezért hoztuk forgalomba a Polymer Defensive System termékcsaládot!

Azt szeretné, hogy járműve ugyanolyan jól nézzen ki, mint a vásárlás napján?

Tehát gondosan és rendszeresen mossa, és néhány hónaponként új viaszt visz fel. De erőfeszítései ellenére mosás nyomok, karcolások és foltok kezdenek megjelenni a jármű külsején?

A vízfoltok, a szennyeződések és a piszok egy alapos mosás után is meglátszanak az autóján?


Mi lenne, ha lenne olyan termék, amely megváltoztathatja ezt, egy olyan termék, amely védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és megkönnyíti autójának mosását, és extra csillogást kölcsönöz járművének!


Jó hírem van!

Ezt a termékcsaládot a CARALUX hozta forgalomba és három egymásra épülő termékből áll!

Polimer Defensive FOAM


Kiváló habzóképességű, felületaktív tisztítószer. Vastag nedves hab réteget képez a felületen elősegítve a letapadt szennyeződések kíméletes tisztítását és ezzel megalapozza a következő termék hatásának növelését

Polimer Defensive OVE folyadék felhasználású rendszerekbe.


Koncentrált hatóanyag tartalmú előmosó vegyszer ami nem csak jól tisztít de polimer tartalmának köszönhetően előkészíti a felületet a következő Finis réteg tapadásához.

Polimer Defensive FOLTO Power por felhasználású rendszerekbe.


Koncentrált hatóanyag tartalmú előmosó vegyszer, por formában. A ONE termékünkkel egyenértékű tisztítóhatással. Ami nem csak jól tisztít de polimer tartalmának köszönhetően előkészíti a felületet a következő Finis réteg tapadásához.

Polimer Defensive FINISH


A termékcsalád utolsó befejező terméke a PD FINISH a kiválóan megtisztított felület készen áll a befejező réteg fogadására. Lezárja a mikrokarcok nyitott felületét feltöltve azokat folyékony polimerel. Ezzel védelmet és üveges csillogást kölcsönözve járművének!
De mielőtt vásárlási döntést hozna, fontos, hogy tisztázza a tényeket. Ha bármit is olvasott online a polimer bevonatokról, találkozhatott egymással versengő állításokkal. Egyrészt a gyártók figyelemfelkeltő ígéreteket tettek a polimer bevonatok teljesítményével kapcsolatban. Másrészt, az autós kommentelők tapasztalataikat osztották meg.
Töltsünk egy kis időt a probléma tisztázásával. Mi az igazság az autóiparban? Mi is a Polimer bevonat? Milyen előnyökkel jár? Mik a korlátai? Mi lesz a legjobb a járművéhez?

Mi az a Polimer bevonat?
A Polimer bevonat egy folyékony anyag, amelyet kézzel, szóró vagy habosító eszköz segítségével visznek fel a jármű külsejére. A bevonat kémiailag kötődik a jármű gyári fényezéséhez, védőréteget hozva létre.
A Polimer bevonat nem helyettesíti a festékvédő fóliát , amely átfogóbb védelmet nyújt. Inkább egy prémium viasz alternatíva . ? A polimer bevonat állandó vagy félig állandó kötést hoz létre a jármű fényezésével, ami azt jelenti, hogy ha nem mossa le erősen lúgos 10 Ph feletti tisztítószerrel akkor ez a bevonat a következő kezelésig (Mosásig) védelmet nyújt a fényezett, és műanyag felületeknek. Nem mellesleg, az autójának extra fényt is kölcsönöz!
“Olyan mintha üveggel öntötték volna le.”

Mit csinál a Polimer bevonat?


Röviden: a polimer bevonat extra védelmet nyújt az autó külsejének, és viszonylag minimális karbantartással segít újszerűnek megőrizni. A bevonat ezt az eredményt úgy éri el, hogy ellenállóbbá és könnyebben tisztíthatóvá teszi járművét. Itt vannak a fő előnyök:

Védelem az UV sugárzástól / oxidációtól


Ha egy járművet gyakran napfénynek tesznek ki, a festék oxidálódni kezd, ami elhalványult és kifakult festéket eredményez. Egy mosás és a bevonat védi a jármű festékét a nap ultraibolya sugaraitól, ezáltal csökkentve az oxidáció mértékét.
Védelem vegyi foltok és maratás ellen
További veszélyt jelent az autóra a természetesen savas szennyeződések által okozott kémiai hatás. Kémiailag ellenálló felület létrehozásával a polimer bevonat megakadályozhatja, hogy egyes szennyeződések a jármű fényezéséhez tapadjanak. Ennek eredményeként járműve jobban ellenáll a környezeti hatásoknak, rovar nyomoknak és madárürüléknek, feltéve, hogy a szennyező anyagot időben eltávolítják.
Könnyű tisztítás


A polimer bevonat egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami fantasztikus módon taszítja a vizet. Ha egy jármű hidrofób polimer bevonattal rendelkezik, a víz gyöngyözik a felületen és könnyebben lecsúszik. Ez azt jelenti, hogy a sár és a piszok nehezebben kötődik a jármű fényezéséhez, és amikor autóját mossa, a szennyeződések kevesebb erőfeszítéssel eltávolíthatók.


Fokozott fényesség
Ha azt akarja, hogy a fényezés extra fényes legyen, akkor használja a Polymer Defensive System termékcsaládot. A jó polimer bevonat javítja autója fényezésének fényvisszaverő tulajdonságait, növelve a festék mélységét és tisztaságát.


Mint már az elején elmondtuk, a polimer bevonat hozzáadott védelmet nyújt a járművének.

                         

Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu