Porsampon Polymer Defensive Folto power 10 Kg

Porsampon Polymer Defensive Folto power 10 Kg
17 740 Ft+ÁFA=22 530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft


Jelenleg az egyik legjobb termék a piacon, alacsony hőmérsékleten is kiváló oldhatóság. A mosás során bőséges habot képez,
kifejezetten önkiszolgáló autómosó létesítmények igényeihez tervezett, rendkívül hatékony és gazdaságos porsampon megoldás, mely hatékony szennyoldó és könnyedén leöblíthető a felületről. Alacsony koncentrációban használható. polimer tartalmának köszönhetően kiegészíti a Polimer Defensive termékcsaládot.

Kompatibilis a legtöbb Ehrle, Uniwash, Christ és Wastech járműmosó berendezés porsampon adagoló rendszerével. (beállítás szükséges!)

Használati Utasítás
Ajánlott adagolás: 5-15 gr/perc. A víz hőmérsékletének el kell érnie a minimum 45 °C-ot. A maximális tisztítóhatás elérése érdekében a pisztolyból kilépő oldat ajánlott pH értéke 10 és 10.5. Ne használja a terméket közvetlen napsütésben. Soha ne hagyja a terméket rászáradni a kezelt felületre. Mindig bő vízzel öblítse le a felületről.

A porsampon rendszerbeillesztése alkalmával mindenképpen szükséges a berendezés adagolásának pontos beállítása. Ehhez a leghatékonyabb és leggyorsabb módszert a lándzsából kilépő oldat pH értékének pontos beállítása jelenti. Ajánlott kilépő porsampon oldat pH értéke 10,5.

Adatok
Cikkszám
car00999711201
Tömeg
10 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!