Új jelszó kérése

Caralux premium SELLA motormosó és szennyoldó külső tisztítószer 1 Kg


Caralux premium SELLA motormosó és szennyoldó külső tisztítószer 1 Kg
SELLA
Prémium motormosó és szennyoldó

A SELLA egy járműtisztító koncentrátum aktív összetevőkkel és kiváló tisztítóerővel. Alkalmas minden gépjármű gyors és hatékony külső, illetve motorjának tisztítására. Könnyedén elbánik – akár fizikai érintés nélkül is – minden szerves és szervetlen szennyeződéssel. Alkalmas továbbá minden olyan felhasználásra, ahol intenzív, de kíméletes tisztításra van szükség. Hatékonyan használható más, petróleum alapú motormosók kiváltására. Szemben ezekkel a petróleum alapú motormosókkal, a SELLA nem úszik fel a víz tetejére, így többször is megismételhető a tisztítási folyamat, akár vizes felületen is.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A termék hígíthatósága széles skálán mozog. Maximális hígítás: 1 L terméket 49 L vízben feloldva. Ajánlott hígítás: minden esetben a szennyeződés mértékének megfelelően hígítsa a terméket. Célszerű kipróbálni első használat alkalmával a maximális hígítást, ezt követően lehet elkezdeni a keverék optimalizálását.
Összetevők/Termékazonosítók: Kelanios hatóanyag 3-5% EINECS: 200-573-9, Nátrium hidroxid 1-3% EINECS: 215-185-5
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2018.09.11 14:47
 - Tamás (tamas37@tamastamas.hu)
Olyan helyen lakom, ahol viszonylag gyakran kell mosni az autót. Szeretem magam intézni az autóápolást, nem igazán járok mosóba, csak ha a helyzet megköveteli. Kipróbáltam ezt a szennyoldót, és nagyon elégedett vagyok vele, azt hiszem, hosszútávon is áttérek erre a márkára, mert könnyű vele dolgozni és nagyon hatékony
Előnyök: -
Hátrányok: -
Webáruház készítés