Magasnyomású mosók és tartozékok

          MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK
Hogyan tudod meggyorsítani a kültéri felületek tisztítását úgy, hogy azok valóban ragyogóan tiszták legyenek?

Magasnyomású mosókkal! Ezek a mosók alaposan és hatékonyan bánnak el még a legmakacsabb szennyeződésekkel is.
Mi a titkuk? Az erő. Legyen szó gyengéd vagy erőteljes tisztításról, ezekre a készülékekre mindig számíthatsz! Használatukkal nem marad más, csak tisztaság - minden keményfelületen.

         A magasnyomású mosók minden tisztítási feladatra a tökéletes megoldást nyújtják, hiszen:
√ kimagasló tisztítási teljesítménnyel rendelkeznek
√ nagyfokú teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi a készülékeket
√ óriási tartozék- és tisztítószer-választék áll rendelkezésedre
√ a víz kb. 80 %-át megtakarítják a tömlővel való tisztításhoz képest
√ minden igényre a megfelelő teljesítménykategóriát és terméksorozatot tudjuk ajánlani
√ évtizedes tapasztalatok és a felhasználói visszajelzések alapján  folyamatosan innováljuk és bővítjük a kínálatunkat. Széles termékválasztékunkal minden igényt kielégítünk, legyen az elektromos, vagy robbanómotoros, mozgatható vagy telepített.

Ipari hidegvizes magasnyomású mosó:
•Elektromos
•Robbanómotoros
•Telepített

Ipari melegvizes magasnyomású mosó:
•Gázolaj fűtésű
•Elektromos fűtésű
•Robbanómotoros
•Telepített olajfűtéses
•Telepített gázfűtéses

Háztartási hideg- és melegvizes nagynyomású mosó:

Kiegészítők magasnyomású mosókhoz:

Magasnyomású mosó otthonra és profiknak

Már beszereztük a minőségi autóápolási anyagokat és autókozmetikai termékeket, a makacs foltok és szennyeződések mégsem akarnak eltűnni a kocsiról. Az igazán radikális kosz radikális megoldást kíván: egy magasnyomású mosó nem ismer ellenfelet! De pontosan mire is kell figyelni a vásárláskor? Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket.

Melyik magasnyomású mosót válasszuk?

Fontos, hogy a használati módnak megfelelő sterimot vásároljunk. Ha csak otthoni körülmények között használnánk a berendezést, elég lehet egy 90-120 bar nyomásra képes modell, míg kisebb szervizekbe már félipari magasnyomású mosóra van szükség (120-150 bar nyomás között). Mivel ezek a gépek sem bírják a folyamatos terhelést, autómosókba, üzemekbe ipari készülék az ideális választás, melyek extra teljesítményükkel megállják a helyüket mindennapos használat mellett is.

Milyen tartozékokat érdemes beszerezni?

Bár a magasnyomású mosók számos hasznos alaptartozékkal kerülnek kiszállításra, néhány praktikus kiegészítővel még sokoldalúbbá tehetjük őket. Ilyen lehet például egy forgócsatlakozós mosópisztoly, egy kényelmes markolat, esetleg egy homok- vagy habszóró. A legfontosabb alkatrészekből pedig érdemes tartalékot is tartani otthon, hogy meghibásodás esetén is folytathassuk a munkát.

200 vagy 400 V?

A kérdés megválaszolásához tudnunk kell, milyen villamoshálózat áll rendelkezésre otthonunkban. Ha a kapacitás kisebb, mint amit a magasnyomású mosó igényel, a készülék használhatatlan lesz. A 400 V-os erősebb berendezések főleg ipari használatra valók, magáncélra alighanem a kisebb kapacitás is elegendő lehet.

Nem találja az elképzeléseihez illő magasnyomású mosót? Lépjen velünk kapcsolatba, beszerezzük Önnek!