Magasnyomású mosók, tartozék, alkatrész

A modern magasnyomású mosók az autóápolás egyik legpraktikusabb eszközei. Ezekkel a gépekkel gyorsan és hatékonyan tudja a járművek felületét tisztítani, illetve jó alapot teremthet a további, alaposabb és részletesebb járműtisztításnak. Kínálatunkban a 230 V és 400 V teljesítményű mosókat, valamint ezek alkatrészeit és tartozékait is megtalálhatja. Rendeljen még ma, online!

Tisztelt Látogató!
Amennyiben az itt található kínálatban nem talált megfelelő gépet, kérjen ajánlatot! Szívesen állunk a rendelkezésére!
caralux@caralux.hu 

Kínálatunkban minden alkatrészt és tartozékot megtalál! Ami pedig kimaradt azt az iconra kattintva 

megtalálja. Keresse ki a terméket, küldje el a cikkszámot és rövid határidővel értesítjük milyen áron és mikorjuthat hozzá a termékhez. Kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal: 06 20 395 0445

            

                                                             

Magasnyomású mosó otthonra és profiknak

Már beszereztük a minőségi autóápolási anyagokat és autókozmetikai termékeket, a makacs foltok és szennyeződések mégsem akarnak eltűnni a kocsiról. Az igazán radikális kosz radikális megoldást kíván: egy magasnyomású mosó nem ismer ellenfelet! De pontosan mire is kell figyelni a vásárláskor? Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket.

Melyik magasnyomású mosót válasszuk?

Fontos, hogy a használati módnak megfelelő sterimot vásároljunk. Ha csak otthoni körülmények között használnánk a berendezést, elég lehet egy 90-120 bar nyomásra képes modell, míg kisebb szervizekbe már félipari magasnyomású mosóra van szükség (120-150 bar nyomás között). Mivel ezek a gépek sem bírják a folyamatos terhelést, autómosókba, üzemekbe ipari készülék az ideális választás, melyek extra teljesítményükkel megállják a helyüket mindennapos használat mellett is.

Milyen tartozékokat érdemes beszerezni?

Bár a magasnyomású mosók számos hasznos alaptartozékkal kerülnek kiszállításra, néhány praktikus kiegészítővel még sokoldalúbbá tehetjük őket. Ilyen lehet például egy forgócsatlakozós mosópisztoly, egy kényelmes markolat, esetleg egy homok- vagy habszóró. A legfontosabb alkatrészekből pedig érdemes tartalékot is tartani otthon, hogy meghibásodás esetén is folytathassuk a munkát.

200 vagy 400 V?

A kérdés megválaszolásához tudnunk kell, milyen villamoshálózat áll rendelkezésre otthonunkban. Ha a kapacitás kisebb, mint amit a magasnyomású mosó igényel, a készülék használhatatlan lesz. A 400 V-os erősebb berendezések főleg ipari használatra valók, magáncélra alighanem a kisebb kapacitás is elegendő lehet.

Nem találja az elképzeléseihez illő magasnyomású mosót? Lépjen velünk kapcsolatba, beszerezzük Önnek!