Habosítás vagy porlasztás, na és mivel?

A silány minőségnek a kukában van a helye!
2021.03.23 04:53
Mezso
Mezso

Végezhetünk bármilyen munkát a szerszám vagy eszköz meghatározza milyen gyorsan és kényelmesen tesszük azt.

 

 

A Lengyel Kwazar cég terméke először 10 éve került a kezemben, azelőtt a multik által kínált gyenge minőségű vegyszerszórókat, kézi permetezőket használtam.

(Autótakarításra)

 

Mivel nem hobbi felhasználó voltam, és erős vegyszerek használtam, amik gyorsan tönkretették az eszközt, a gyakori használat pedig elkoptatta az érzékeny gyenge részeket. Ekkor találkoztam először a Kwazar Venus sorozatú kézi permetezőjével.

 

Már amikor a kezembe vettem érezhető volt, hogy rugalmas, de nem puha, minőségi anyagból készült. A pumparész is különbözött a megszokottól, nem fém szár csúszott a műanyag házba, ezáltal nem koptatta ki a peremét. Sok év telt el és a Kwazar szinte minden évben fejlesztette termékeit és új speciális szegmenseket alakított ki, úgy mint, saválló permetezők, lúgálló permetezők, kerti permetezők. A kategóriákon belül van a Venus vonal ez 1 L, 1.5 L, 2 L kézi permetezőkből áll és van az Orion vonal ami 3L, 6L, 9L, 12L vállra akasztható permetezőkből áll.

 

Az utóbbi időben a piaci elvárásokhoz alkalmazkodva megjelentek a kézi habosítók. Minden kategóriában találunk habosító eszközöket. Ami még különlegessé teszi ezeket a tartós szerszámokat a tudatosság és szakértelem. Nem egyszer használatos eszközökről beszélünk a gyártó alkatrészeket is biztosít a javításokhoz, ezzel csökkentve a környezeti terhelést amit az olcsó egyszerhasználatos eszközök eredményeznek. A karbantartás és javítás roppan egyszerű, és még videós segítség is rendelkezésre áll.

A környezetemben mindenki ezt használja, Anyukám ezzel permetezi a növényeit, kertész barátom ezzel végzi a növényvédelmet. A szomszédom ezzel takarítja az autóját.

A vásárlóim és partnereim csak ezt használják. Nyugodt szívvel kínálom mindenkinek, mert megbízható, tartós és kényelmes vele a munka!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu