ZAZU Higiénés kézfertőtlenítő gél EMMI engedély száma: 20817-4/2017/KjFFO

ZAZU Higiénés kézfertőtlenítő gél   EMMI engedély száma: 20817-4/2017/KjFFO
ZAZU Alkoholos kézfertőtlenítőszer – Alkoholos hatóanyagú, széles antimikrobiális spektrumú: baktericid, fungicid, virucid hatású, bőrvédő anyagot is tartalmazó etil-alkoholos készfertőtlenítő gél. A termékre előrendelést veszünk fel! A termékek kiszállítását a nagy érdeklődésre tekintettel, a beérkezést követően a megrendelések sorrendjében teljesítjük!

Kiszerelés: 5 l

11 025 Ft+ÁFA=14 002 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdezzen a szakértőnktől
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Biztonsági adatlap
Részletek

Leírás
A termékre előrendelést veszünk fel! A termékek kiszállítását a nagy érdeklődésre tekintettel, a beérkezést követően a megrendelések sorrendjében teljesítjük!

ZAZU Alkoholos kézfertőtlenítőszer – Alkoholos hatóanyagú, széles antimikrobiális spektrumú: baktericid, fungicid, virucid hatású, bőrvédő anyagot is tartalmazó etil-alkoholos készfertőtlenítő gél.

A megfelelő higiénia fontos lépés egészségünk megőrzésében. Bőrünkről a kórokozók könnyen a testbe juthatnak, különböző fertőző betegségeket okozva. Legfőbb cél a betegségek megelőzése, amelyben a Zazu nagy segítséget nyújthat. A Zazu gél alkoholos hatóanyagokat tartalmazó, széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítő szer.

A Zazu előnyei:
- Gyors és hatékony kézfertőtlenítés víz nélkül
- Egyszerű használat
- Bőrkímélő hatásánál fogva rendszeres használat esetén sem szárítja a bőrt
- Különböző kiszereléseknek (50ml, 500ml, 1000ml) köszönhetően bárhol alkalmazható (utazás közben, nagy kitettségű köz- és szociális intézményekben, otthon, játszótéren)
- Baktericid (MRSA is), viruicid (Hepatitis Bés HIV inaktiváló), fungicid, tuberkulucid hatás
- Allergén mentes
A Zazu használata
A zseléből hígítatlanul legalább borsónyi mennyiséget dörzsöljön el a kezén 30mp-ig a fertőtlenítő hatáseléréséhez. A tuberkulucid hatás eléréséhez használja legalább 1 percig.

Hatóanyag:
Etanol max. 75%, 2-hidroxi-bifenil max. 20%

Figyelmeztetés:
Gyermekek kezébe nem kerülhet. Élelmiszerektől távol tartandó. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A tuberkulocid hatás 1 percnél hosszabb fertőtlenítési idő esetén érvényesül. Nyílt láng és gyújtóforrás közelében alkalmazni tilos! Elektromos eszközt csak a teljesen megszáradt bőrfelületen szabad használni. Vigyázzunk, hogy a fertőtlenítőszer szembe ne kerüljön!Elsősegélynyújtás:
Ha a készítmény szembe kerül, azt azonnal bő vízzel (10-15 percig) alaposan ki kell öblíteni és szakorvosi ellátást kell biztosítani. Lenyelés esetén a szájüreget alaposan ki kell öblíteni és bőségesen vizet kell itatni. Azonnal orvost kell hívni.

Tűzveszélyességi osztály:
„B" Tűzveszélyes!

Tárolás és eltarthatóság: 
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
jar647906
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Biztonsági adatlap
Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu