Mikroszállas törlőkendő 40x40

Mikroszállas törlőkendő  40x40
Szín
775 Ft+ÁFA=984 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft

Összetétel: 80 % poliészter, 20 % poliamid
Lánckötött, mikroszálas törlőkendő
Szöszmentes, csíkmentes tisztítást biztosít
Szárazon, nedvesen egyaránt jól használható
Környezetbarát, vegyszer nélkül is aktívan tisztít

A mikroszál egy szabad szemmel nem látható vastagságú szál, vastagságát denier-ben (rövidítve: den) mérik, mint a női nylonharisnyáét. A legvékonyabb nylonharisnya szálvastagsága 15 den, míg a csodatörlő mikroszálainak vastagsága 0,1 - 0,6 den. Minden egyes szál 100-120-szor vékonyabb az emberi hajnál, így pl.1 gramm súlyú anyagból 10 km hosszú szál készíthető.


Részletek

A mikroszál "működése":
A törlő mozdulatok megtörik a szálak éleit, így távolítja el és szívja magába a kendő a szennyeződéseket, a felület karcolása nélkül. A kapilláris erő aktiválja, ezáltal bezárja a letörölt szennyeződéseket a kendőbe. A szennyeződések mélyen a kendőben maradnak, így Ön folyamatosan takaríthat anélkül, hogy a már felszívott kosz újra az éppen tisztított felületre kerüljön. Így időt és fáradtságot is megtakaríthat a mikroszálas kendőkkel, szivacsokkal, Vixi mikroszálas felmosókkal. A kendő meleg vizes öblítésével szabadulhat meg a bezárt szennyeződésektől. A tisztított felület olyan tiszta lesz, hogy később a kosz nehezebben marad meg rajta.

Nedvesen használva a törlő magába szívja és megtartja a szennyeződéseket. A mikroszál nedves állapotban egy nagyon vékony vízréteget hagy maga után, amely igen hamar elpárolog, s a felület szinte cseppmentesen szárad. Fontos, hogy a vizet jól csavarjuk ki a törlőből! Használható konyhai berendezések és mosogatók, fürdőszobai felszerelések és kádak, ablakok és tükrök, ajtók és korlátok, játékok és asztalok, műanyag és fa székek, sőt még a ruhán frissen keletkezett foltok tisztításához is.

Használatuk:
Minden területen és felületen alkalmazható törlőkendőt beszerezhet mikroszálból.
Tisztít, políroz, port töröl és szárít. Egy kendővel akár minden feladatot hatékonyan végez.
Kivételes nedvszívó képesség. Saját súlyához képest 7-szeres mennyiségű folyadékot, koszt szív magába.
A hagyományos kendőkhöz képest 1/3 idő alatt szárad.
Nedvesen és szárazon is használható.
Környezetbarát, mert csupán víz használatával, tisztítószer nélkül távolítja el még a mikroszkopikus baktériumokat is. Jelentősen csökken a papírtörlő használata.
Hypoallergén, így nem okoz gondot a takarítás az asztmában, allergiában szenvedőknek sem.
Nem karcol, nem hagy nyomot, magába szívja és bezárja a zsíros, olajos szennyeződéseket, port...
A puha, bársonyos tapintás és a szuper hatékony tulajdonságok a hosszú használat során alig kopnak, közben nem szakad, nem bolyhosodik, nem szöszöl.
Mérettartó, és a mikroszál kivételes tulajdonságait 4-500 mosás után is megőrzi.
Normál használat mellett 2 éven keresztül használható bel- és kültéren, autóban...
Könnyű súly, egy pamutkendőnél 40 %-kal könnyebb.

Adatok
Cikkszám
mic001
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Átlagos értékelés:

5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Még nem írt véleményt a termékről?

Edit
Edit
2018.09.18
 - 12:56
Régóta használok mikroszálas törölközőt a háztartásban, nagyon praktikus és hasznos eszköznek tartom. Korábban eszembe sem jutott az autókozmetikai termékek között keresni, de egy barátnőmnél láttam, hogy az autó tisztán tartásához is remekül használható, szárazon és vizesen egyaránt. Azóta nálam is mindig van egy-két darab a kesztyűtartóban.
Előnyök: Gyors megoldás a por ellen!
Hátrányok: -