Vírucid hatású Industry fertőtlenítőszer Stericlean 20 L

Vírucid hatású Industry fertőtlenítőszer Stericlean 20 L

 

 

 

Industry az élelmiszeriparban, köz- és szociális intézményekben, egészségügyben, valamint ipari létesítményekben előzetes tisztítás után használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer. A SteriClean Industry termék a következő előnyöket nyújtja:

széles hatásspektrum
azonnali eredmény szermaradvány nélkül
nem toxikus, biztonságos felhasználás
élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap
A SteriClean Industry - antimikrobiális spektruma alapján - baktericid hatását 25%-os, fungicid hatását 80%-os, míg virucid hatását 100%-os töménységű oldat elkészítésével, 30 perces behatási idő mellett éri el. Tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, valamint csírátlanítja a hűtőházak, raktárak, tárolók légterét.

A terméket az alábbi módon (Videók) illetve a következő link alatt található mikroporlasztós eszközök segítségével használhatja:

https://jarmu-tisztitas.hu/lug-es-savallo-permetezok-vegyszerszorok?infinite_page=2

 

29 610 Ft+ÁFA=37 605 Ft
A vásárlás után járó pontok: 376 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Biztonsági adatlap
Virucid hatékonyság vizsgálat
Részletek
Kérem, ismerje meg a Industry biocid fertőtlenítőszert, mely megoldást nyújt gombák, baktériumok és vírusok ellen. Az élelmiszeripari üzemek, hűtőházak, ipari létesítmények, közintézmények higiéniájának fenntartására kiváló.

A szerről röviden:nem toxikus, biztonságos felhasználás
azonnali eredmény szermaradvány nélkül
széles hatásspektrum gomba, baktérium és vírus ellen
élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap
alkalmazható élelmiszeriparban silók, tartályok, csővezetékek, berendezések, felületek fertőtlenítésére
hűtőházak, tárolók, raktárak fertőtlenítésére, feldolgozó üzemek higiéniájának biztosítására


Industry fertőtlenítőszer:Az élelmiszeriparban, köz- és szociális intézményekben, egészségügyben, járművek valamint ipari létesítményekben előzetes tisztítás után használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer.Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid

Minősítés, veszélyjel: Nem veszélyes minősítésű, nem jelöléskötelesHűtőház, raktár, csarnok és tároló fertőtlenítését hideg ködképző géppel 5 l/1.000 légköbméter dózisban 100%-os töménységben könnyedén el lehet végezni, még a nehezen hozzáférhető felületek elérése sem jelent gondot. Felületek, szerkezeti anyagok, berendezések, ill. szaniterek fertőtlenítésekor a szert a kezelendő felületre 100%-os vagy a fertőtlenítésnek megfelelő töménységben kell kijuttatni. A kezelés 30 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető. A nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt.A virucid hatást az EN 14476, a fungicid hatást az EN 1650, a baktericid hatást az EN 1656 és az EN 1276, továbbá a yeasticid hatást az EN 1657 szabvány tanúsítja.

1.000 légköbméter kezelése hideg ködképző géppel: 5 l SteriClean Industry

100 m2 felület kezelése mikroporlasztós permetezővel: 2 l SteriClean Industry
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
jar843869
Tömeg
20 kg/db
Vélemények
Biztonsági adatlap
Virucid hatékonyság vizsgálat
Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu